Z Kuşağı'na ulaşmanın yollarından reklamların karbon ayak izine, TikTok'ta en yüksek erişime ulaşan markalardan Instagram'ın yeniden Instagram olmasına kadar birçok alanda konuştuğumuz Temmuz ayı Kafaları Tazele dijital postamız fırından yeni çıktı!

Eğlence Markaları İçin Z Kuşağına Ulaşmanın Yolları

Teknoloji ve toplumdaki hızlı değişimlerin yaşandığı bir dönemde büyüyen Z Kuşağı 1995-2010 yılları arasında doğanlar olarak tanımlanıyor. Diğer kuşaklara benzemeyen özelliklere sahip olan Z Kuşağı'na nasıl ulaşacağız?

Markaların Tüketici Odaklı Yaklaşımları ve Lider Olmanın Gücü

Günümüzde insanlar satın aldıkları markalardan çok şey bekliyor. Elbette, adil bir fiyata iyi bir ürün ve hizmet; kusursuz ve rahat hissettiren bir deneyim istiyorlar. Amacı olan bir marka olarak tüketicilerle özgün bir şekilde bağlantı kurmak için ne yapabilir?

Herkes Reels Paylaşıyor: Peki Markalar Bu Bağı Nasıl Kuracak?

Hayatımızın bir parçası haline gelen Reels, dünyanın dört bir yanından eğlenceli ve yaratıcı video içerikleriyle her gün karşımıza çıkmaya devam ediyor. Araştırmalara göre Instagram’daki hesapların %45’inden fazlası haftada en az 1 kere Reels ile etkileşime giriyor. Markalar Reels sevenlerle bu bağı nasıl kuracak?

TikTok'ta En Yüksek Erişime Ulaşan Markalar

Gemius Adreal hizmetiyle TikTok’un reklam karnesini çıkardı. Temmuz ayını kapsayan veriler reklamverenlerin TikTok’a ilgisinin hayli yüksek olduğunu gösterdi.

Panoları Ele Geçiren Tuhaf Reklamlar

İstanbul geçtiğimiz hafta tam bir billboard hacking (reklam panosu ele geçirme) çalışmasına tanık oldu.

90 Yaşındaki Influencerlar Sosyal Medyanın Tozunu Attırıyor

Hala onları fark etmediyseniz gelin “Grandfluencer’lar” ile tanışın.

HBO Max ve Discovery+ Tek Bir Platformda Birleşecek

Warner Bros. Discovery, birleştirilmiş bir şirket olarak ilk çeyrek sonuçları sırasında yaptığı açıklamada, HBO Max ve Discovery+'ın önümüzdeki yazdan itibaren tek bir hizmette birleştirileceğini duyurdu.

Stray ile Bir Sokak Kedisinin Hikayesine Ortak Olun

BlueTwelve Studio tarafından yaratılan "Stray" isimli oyun, distopik bir evrende tek başına gezinen bir sokak kedisinin maceralarına ortak olmanızı sağlıyor.

TwItter Yeni Özelliğini Türkiye'de Kullanıma Sundu

Popüler sosyal medya platformu Twitter, Yanıt İstemleri özelliğini başka ülkelerde test etmesinin ardından Türkiye'de de kullanıma sunuyor.

WInamp Alıştığımız Haliyle Geri Döndü

Dört yıllık geliştirmeden sonra yeni bir kod tabanına kavuşan Winamp, bildiğimiz formatında geri döndü.

Reklamların Karbon Ayak İzi

GroupM, reklamlardan kaynaklanan karbon emisyonlarının azaltılması amacıyla bir eylem planı açıkladı.

Instagram Yeniden Instagram Oldu

Geçtiğimiz hafta TikTok benzeri içerikleri tam sayfa olarak göstermeye başlayan Instagram, kullanıcılarının büyük tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Gelen tepkiler sonrası Instagram yeniden Instagram oldu.

Mutlu Hamak ile Tanışın

Federica Sala "The Happy Hammock" isimli tasarımıyla yetişkinlerin içindeki çocuğa sesleniyor.

Yakından Baktıkça Devam Eden Bir Hikaye

Fransız tasarımcı ve illüstratör Vaskange'nin yakınlaştırdıkça yeni detayları ele veren uçsuz bucaksız çizimi Twitter'da viral oldu.