Şubat ayında heyecanla beklediğimiz etkinlik Super Bowl’da neler yaşandı? Reklamlarınızla kimlere ulaştığınızı biliyor musunuz? Hepsini incelediğimiz Şubat ayındaki Kafaları Tazele dijital postamız fırından yeni çıktı!

Reklamlarınızla Kime Ulaştığınızı Biliyor musunuz?

İnsanlar ister dizüstü bilgisayarlarında olsun ister telefonlarında veya bağlı TV’lerinde (CTV) olsun, evin neresinde olduklarına bağlı olarak tek bir ağ üzerinde birden fazla cihaz ile bir çok bağlantı sağlarlar. İnsanlar bu sayede aslında evlerinde; cep telefonlarından akıllı hoparlörlere, bağlı cihazlardan CTV’lere kadar kendi benzersiz dijital ortamlarını yaratıyorlar.

Dünyaca Ünlü Markaların 2022 Super Bowl Reklamları

Amerikan Futbolu denilince aklımıza ilk gelen Super Bowl olurken, Super Bowl denilince de uzun süre akıllarda kalan reklamları geliyor. Her sene sayısız markanın yaratıcılığını sergilediği Super Bowl’da, bu yıl markaların gerçekleştirdiği işlerdeki ortak nokta; her birinin dünyaca ünlü oyuncu, sporcu, TV kişiliklerini ekrana getirmesiydi.

Metaverse Dijital Ve Sosyal Yaşamımızı Nasıl Şekillendirecek?

Son dönemin en popüler konu başlıklarından “Metaverse” çok uzak olmayan bir zamanda hayatımızın bir parçası olacak gibi görünüyor. Peki, Metaverse dijital ve sosyal yaşamımızı nasıl şekillendirecek?

Türk Hava Yolları, Morgan Freeman ile Reklam Filmi Çekti.

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü aktör Morgan Freeman ile yeni bir reklam filmi çekti.

En iyi arama motoru sonuçları için en iyi SEO web site oluşturucularının neler olduğunu biliyor musunuz?

İnternet, sonsuz miktarda bilgi içeren geniş bir yerdir. Siz de web sitenizin öne çıkmasını istiyorsanız, insanların sizi bulmasını kolaylaştırmalısınız.

Başarılı reklamların ortak özelliği nedir?

2021 YouTube Ads Leaderboard ilk 10’a giren reklamlarda iyi hikaye anlatıcıları öne çıkıyor. Peki bu reklamların ortak özellikleri nedir?

Super Bowl Devre Arası Gösterisinin Sahnesi Nasıl Kurdu?

56. Super Bowl devre arası şovunda sahne tasarımı Es Devlin tarafından oluşturulurken, sekiz dakika içinde kurulan sahne yaklaşık altı dakikada toplandı.

Türkiye’nin dördüncü GSM operatörü geliyor!

NETGSM, Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü olmak ve Turkcell, Türk Telekom, Vodafone gibi devlerle yarışmak için kolları sıvadı.

Kulüp Dizisindeki VFX Büyüsü

Imaj Group, Kulüp dizisi için 21 yetenekli sanatçının 9 ayda yarattığı 868 VFX planından sahneler paylaştı.

Süper kütleli kara delik, bir kozmik toz çemberinde saklanırken yakalandı.

Avrupa Güney Gözlemevi'nin çok büyük teleskop girişim ölçeri (ESO'nun VLTI'si), Messier 77 galaksisinin merkezinde süper kütleli bir kara delik saklayan bir kozmik toz bulutu gözlemledi.

Yeni 'IPhone 14 Pro' 8GB RAM'e sahip!

Bu yıl kullanıcıların beğenisine sunulmak için tanıtılması beklenen iPhone 14 Pro'nun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Sıcak Bir Işıkla Mimari Eskizler:

Ukraynalı sanatçı Nikita Busyak, işinde ustaca yerleştirilmiş ışık katkılarıyla neredeyse sihirli bir şekilde çizilen mimari çizimler yaratıyor.

Ebeveynler İçin Çalışma Masası

Henrico County Halk Kütüphanesi, çalışan ebeveynlerin ihtiyaçlarını araştırarak bu ihtiyaçlara uygun çalışma masaları tasarlattı ve kullanıma sundu.

DIante SIngley FrIeze Los Angeles'ın 10.000 Dolarlık Film Ödülünü Kazandı.

Frieze'in web sitesinde, fuarın film bölümünde bir sanatçıyı ödüllendiren bu yılın Deutsche Bank Frieze Los Angeles Film Ödülü'nü Diante Singley aldı.