Sektör öncüsü markalardan, Facebook'a, Linkedin'den, Instagram’a birçok marka ve kuruluşun Coronavirus tedbirlerinin kontrollü şekilde azaltılması ile gerçekleştirdiği çalışma ve kampanyalarını incelediğimiz Haziran ayı Kafaları Tazele dijital postamız fırından yeni çıktı!

Facebook’a Göre Gelecek AR /VR Teknolojisinde

Facebook, AR ve VR’nin nasıl geliştiğine ve tüketici ilgisi, gelecekteki uygulamalar, fayda ve daha fazlası açısından nereye gittiğine dair 28 sayfalık yeni bir rapor yayınladı.

Instagram Algoritmasının Nasıl Çalıştığını Açıkladı

Instagram algoritmasını ve her bir kullanıcıya hangi içeriği göstereceğine nasıl karar verdiğini, bunu kendi avantajınıza uygun nasıl kullanabileceğinizi daha iyi anlamak istiyorsanız detaylar yazımızda.

Instagram, Tüm Ülkeler İçin Reels Ads Özelliğini Kullanıma Açtı

Instagram’ın 17 Haziran’dan itibaren tüm ülkelerde kullanıma sunulan Reels reklamları, dijital dünyanın gündemine oturdu.

Heineken’in Bira Soğutucu Robotu

1 Temmuz'da Heineken'in buz gibi biraların her zaman yakınlarda olmasını sağlayan robotu görücüye çıkıyor.

KFC Crank Yankers’a entegre olan ilk marka olacak

KFC ve ikonik kovası, uzun süredir devam eden Comedy Central şovunda ilk marka entegrasyonunu işaret eden "Crank Yankers"ın yeni bölümünde yer aldı.

Cannes Lions 2021 ödülleri açıklandı!

Cannes Lions ödülleri bu seneki sahiplerini buldu. Bakın, 2021 yılının ödüllerini kimler topladı.

Facebook, Canlı Yayınla Alışveriş Livestream Özelliğini Başlattı

Covid-19 salgını sebebiyle alışveriş davranışlarımızda da büyük bir değişiklik oldu. Mağazaların kapanmasıyla birlikte fiziksel alışverişlerimizin azalması bizleri online alışveriş platformlarına yönlendirdi. Kullanıcıların taleplerini karşılayabilmek için ise alışveriş platformları, altyapılarında çeşitli değişiklikler ve alışveriş deneyimini kaliteli hale getirebilmek için yenilikler sunmaya başladı.

Twitter Fleets içinde reklam gösterimini denemeye başladı

Fleets, Twitter arayüzünün üst kısmında görünen hikaye biçimindeki paylaşımlar içine tam boyutlu reklamlar eklemeye başlayacağını söyledi. Fleet formatı görünüşe göre yeterince başarılı oldu ve Twitter şimdi bundan para kazanmaya çalışmak istiyor.

Instagram NFT tarzı 'hayran kulübü' hikayelerini test ediyor

Instagram, uygulamadaki etkileşimi artırmayı ve yayın içi NFT'lerin veya dijital ürünlerin yükselişinden yararlanmayı amaçlayan, kullanıcıların yalnızca bir hayran kulübünün veya onaylanmış grubun üyeleri tarafından görüntülenebilen özel Hikayeler içeriği yayınlamasına olanak tanıyan 'hayran kulübü' hikayeleri adı verilen yeni bir Hikayeler seçeneğini deniyor.

Tinder sizi tanıdığınız insanlarla eşleşmekten kurtaracak

Rehberinizde bulunan insanları görme devrine son. Tinder, tanıdığınız insanları görmenizi engelleyecek yeni bir özellik getiriyor.

Linkedin, yeni dijital dergisini yayınladı

LinkedIn, markalara COVID-19 sonrası stratejilerini gözden geçirme ve iyileştirme konusunda ilham vermeye yardımcı olmak için bir dizi içgörü, ipucu ve uzmanlarla röportajların bulunduğu dijital bir dergi yayınladı.

Pinterest’in Trendlere Yönelik Yeni Araştırmaları

Platformdaki arama trendlerine dayalı olarak yeni fırsatlara veya marka mesajlarınızı bir sonraki aşamaya göre hassaslaştırma seçeneklerine işaret edebilecek temel alışkanlık değişimlerini tanımlayan Pinterest'in en son araştırması Covid19 sonrası değişen trendler.

Van Gogh Müzesi Sanatçının Eserlerini Parfüme Dönüştürüyor

Van Gogh Müzesi, İngiliz parfüm markası Floral Street ile iş birliği yaparak sanatçının eserlerini parfüme dönüştürecek.

Snapchat ve Universal Music Group’tan işbirliği

İkili arasındaki yeni anlaşma topluluklar arasındaki müzik paylaşımını artırma ve TikTok'la rekabette Snapchat'in elini güçlendirme gayesi taşıyor.

Dijital Sanat Arşivlerini Tarayan Yeni Arama Motoru: Artvee

Sanatla ilgili dijital arşivlerde tek noktadan arama yapabileceğiniz Artvee, araştırma yapanların ve ilham arayanların işini kolaylaştırıyor.