Son yıllardaki sosyal medya eğilimlerimizden dijital platform yeniliklerine, Facebook ve RayBan’in tartışılan iş birliğinden hepimizi heyecanlandıran Matrix 4 fragmanına kadar birçok alanda konuştuğumuz Eylül ayı Kafaları Tazele dijital postamız fırından yeni çıktı!

Sosyal Medyada Pazarlama Yaklaşımınızı Etkileyecek 3 Temel Adım

Sosyal medyanın çeşitli alanlarda faaliyet gösteren birçok şirkete sağladığı faydalar ve gelişmiş kullanımıyla artık tüm işletmelerin bir sosyal ağda faaliyet göstermesi neredeyse zorunlu hale geldi. Bu yazımızda sosyal medyada pazarlama yaklaşımınızı değiştirerek neler yapabileceğinizi inceledik.

Son Yıllardaki Sosyal Medya Eğilimlerine Göre Nereye Gidiyoruz?

App Annie’nin “Sosyal Uygulamaların Evrimi” raporu, son on yılda platform güncellemelerini neyin yönlendirdiğini inceleyerek; canlı yayının yükselişini, sosyal ticarete artan odaklanmayı ve gelecekte nasıl bir yol izleyeceğimizi gözler önüne seriyor.

Instagram Kullanıcılarını Heyecanlandıracak 8 Yeni Özellik

Kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek ve daha fazla kaliteli içerik sunmak için çalışan Instagram, 8 yeni özelliği ile bizlere nasıl büyük bir kolaylık sunacak dersiniz? Yazımızda inceledik.

Facebook, Kampanya Performansını En Üst Düzeye Çıkarmak İçin Yeni Reklam Otomasyonu Akışlarını Test Etti

Facebook, reklamverenlerin Facebook reklam kampanyalarını otomatikleştirmelerine yardımcı olmak için yeni bir seçenek eklemek istiyor ve "Reklam Stratejileri" adını verdiği bu süreci bazı kullanıcılarla test ediyor.

TwItter'dan Facebook Gruplarıyla Rekabet Eden Özellik: Communities

Twitter tarafından belirli ilgi alanlarını paylaşan kişilerin başkalarıyla bir arada tweet atması için Facebook grupları ve Reddit'e rakip olarak hayata geçirildiğini söyleyebileceğimiz Communities, insanları belirli hashtag'ler altında buluşturacak.

Sosyal Medyada Haber Tüketimi Raporu Yayınlandı

Pew Research’ün düzenli olarak yayınladığı “Sosyal Medyada Haber Tüketimi” raporlarından biri de bu ay yayınlandı. ABD vatandaşlarının haber içeriğine nasıl eriştiğine dikkat çeken araştırmaya göre, Facebook ve YouTube başı çekiyor.

Facebook ve Ray-Ban Ortaklığında Akıllı Gözlük: Müzik Çalıyor, Telefon Oluyor

Facebook ve Ray-Ban, birinci nesil akıllı gözlük Ray-Ban Stories’i kullanıma sundu. Müzik dinleme, telefon görüşmesi yapmanın yanı sıra, fotoğraf ve video çekebilen gözlük ile çekilen fotoğraflar ve 30 saniyelik videolar; Facebook, Instagram, WhatsApp ve Messenger'da paylaşılabiliyor.

Burger KIng Sweet ile Yeni NFT Kampanyasını Başlattı

NFT piyasasında hareketlilik sürerken bir hamle de fast food devi Burger King‘den geldi. Burger King, daha önce kripto para ödemelerini kabul etmeye başladığını açıklamıştı. Şimdi ise NFT sektörüne adım attı.

Google Aromalı Patates Cipsi

Google, ülkede Google Orijinal Çipleri’ni piyasaya sürerek Pixel 6 serisi için tasarlanan tamamen yeni, orijinal Tensor çipini farklı bir yolla tanıttı. “Googley Tuzlu” adını verdiği aromalı cipsi üreterek piyasaya sunan Google, “%100 Google”, “Tamamen şirket içinde üretilmiştir.” ve “Gevrek bir yüzeye sahiptir.” ibarelerine yer verdi.

Pantone, 2022’nin Trend Renklerini Açıkladı

Pantone Renk Enstitüsü, New York Moda Haftası İlkbahar/Yaz 2022 renk trend raporu biçiminde, son trend renkler kılavuzlarını yayınladı.

Balenciaga, Metaverse'de Fortnite'a Katıldı

Dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunan Fortnite, Balenciaga ile iş birliğine gitti. İki şirketin yaptığı iş birliğiyle oyun içinde ve gerçek hayatta alınabilecek kıyafetler gösterildi.

Matrix 4: Fragman, Keanu Reeves'in Bilimkurguya Geri Dönüşünü Anlatıyor

Film hayranları, Keanu Reeves'in kahramanı Neo'yu yeniden tanıtan bir fragmanda Matrix serisinin dördüncü bölümünün ilk heyecanına vardı. Matrix Resurrections, Aralık ayında sinemalarda ve HBO Max yayın hizmeti kapsamında yayınlanacak.

Razer, Mobil Oyuncular İçin Parmak Kılıflarını Tanıttı

Yüksek kaliteli oyuncu ekipmanlarıyla tanıdığımız Razer, mobil oyun sektörünü ilgilendiren yeni bir ürünle karşımızda. Söz konusu ürünle birlikte, terleyen ellerin oyun deneyimini kötü etkilemesinin önüne geçilecek.

Kadıköy Sokaklarında Sevmek Zamanı Muralı

MUBI Türkiye’nin Sevmek Zamanı filmine ithaf ettiği mural, Gökhan Yücel’in yaratıcı yönetmenliğinde graffiti sanatçısı Furkan Birgün "Nuka" tarafından yaratıldı.

Emmy Ödülleri 2021: The Crown ve Ted Lasso’nun Ana Kategorilerdeki Başarısı

Büyük Britanya’nın kraliyet ailesini konu alan yapım, ana ödül haricinde zaferlerine yönetmen, senaryo ve dört oyunculuk kategorisini de ekledi.